Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>Bedrijven

Bedrijfsfeesten bij Chalet Fontaine

Zowel voor bedrijfsfeesten als congressen of vergaderingen biedt Chalet Fontaine volop mogelijkheden. Een receptie, diner of spetterende feestavond, wij zorgen met de passende ingrediënten voor een onvergetelijke bijeenkomst. Wilt u uw gasten ontvangen met een bak koffie een glas prosecco of een welkomscocktail? Wilt u vervolgens hapjes, diner, buffet, walking diner, de mogelijkheden zijn eindeloos!

jubilea

Wij helpen u ook graag met enventuele muzikale invulling, is achtergrondmuziek voldoende of wilt u liever een live orkest of DJ. Zelfs een theatershow of optreden van een bekende artiest behoren tot de mogelijkheden. Wilt u één van uw gasten in het zonnetje zetten, wij zorgen voor een microfoon of verrassende act. Heeft u boeketten bloemen of cadeaus nodig, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ook helpen met uitnodigingen, gastenboeken, fotografen, video reportages etc.

Maakt u vrijblijvend een afspraak met onze feestplanners en vertel ons wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel op maat voor u!