Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>>Catering op locatie

Catering op locatie

Maison Luuk Exclusieve Catering

Maison Luuk Exclusieve Catering, de huiscateraar van Chalet Fontaine, biedt de mogelijkheid tot het verzorgen van compleet ingerichte locaties zowel bij u privé aan huis of zakelijk. Iedere ruimte richten wij geheel naar uw persoonlijke wensen in: op uw evenement, uw opening, uw bruiloft, bij een bedrijfsborrel, gedurende een bedrijfspresentatie of congres. We combineren onze kennis met uw persoonlijke wensen.

Catering op locatieDe inrichting van een locatie bepaalt grotendeels de sfeer van het te organiseren evenement. Een stijlvol diner of een spetterend feest komen pas goed tot hun recht als het geheel wordt gepresenteerd in een perfect passende omgeving. Voor ieder type evenement kunnen wij voor u een passende inrichting verzorgen. Variërend van verrassend trendy tot sfeervol klassiek. Wij bieden u een ruime keuze uit meubilair – en buffetlijnen al dan niet aangevuld met bijpassende stylingelementen en decoratie. Zo wordt telkens weer een unieke en op maat gemaakte sfeer gecreëerd die gasten inspireert en verbindt!

Laat u inspireren op www.maisonluuk.nl

Heeft u iets thuis te vieren of wilt u catering op locatie? Maison Luuk Exclusieve Catering beschikt over eigen:

  • Catering
  • Partyverhuur
  • Tentenverhuur
  • Party productie team
  • Detachering

 

Maison Luuk Exclusieve Catering Kaatsheuvel

  • Wij bieden tenten aan vanaf € 90,00
  • Statafels vanaf € 9,50
  • Complete bar vanaf € 70,00

Informatie aanvragen >>


Entertainment

Ons entertainment is een wereld vol Magic, Show, Animatie, Acts en nog veel meer. Laat u verrassen door wat wij u kunnen bieden! Bijvoorbeeld een casinofeest bij u op locatie inclusief buffet, bar, drank, meubilair en bediening op basis van mimimaal 60 personen v.a. € 49,95 p.p. all-inclusive.

Informatie aanvragen >>

Voor meer informatie bel of mail ons: Tel.: 0416 272 333