4 gangen dinner
Wij bieden u graag de mogelijkheid bij ons te dineren. Een diner geeft net wat meer luxe aan uw dag dan een koud en warm buffet. U kunt een diner vooraf samenstellen met een keuzemogelijkheid in de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij hebben voor u enkele menusuggestie samengesteld.
Voorgerechten
Vlees
-
Rundercarpaccio met basilicumpesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola;
Of
-
Rouleau van kalfslende, zoetzure spitskool en paprika, krokante mihoen, veldsla en mayonaise van pimentpeper
Vis
-
Zalmtartaar met hoeveneitje, bosui, kruidensla, kerriemayonaise en knoflookcrostini
Of
-
Prepare van Hollandse garnaaltjes met rivierkreeftes, blini’s, jonge bladsla en ravigottesaus
Tussengerechten
- Waaier van eendenborstfilet met een mango chutney
Of
- Sashimi van magere tonijn - Thaïdressing – Koriander
Of
- Klassieke tomatensoep van pomodoritomaten met kruidencroutons
Of
-
Mosterdsoep met beenham, bieslook en toast
Hoofdgerechten
Vlees
-
Biefstuk met gestoofde snijbonen, aardappelrösti, geroosterde ui en champignon of pepersaus
Of
-
Op de huid gebakken eendenborst met gestoofde savooiekool, bospeercrème, jus d’veau en rosevalchips
Vis
-
Doradefilet met pasta antiboise, tomaat, courgette en schuim van parmezaanse kaas
Of
-
Kabeljauwfilet met krieltjes, bosui, hoeveneitje, seizoensgroente en hollandaisesaus
Desserts
-
Klassieke dame blanche; vanille-ijs met chocoladesaus, biscuit en chocolade schaafsel
Of
-
Italiaanse tiramisu met mokka, chocolade of vanille-ijs