Walking dinner
Walking dinnergerechtjes worden gepresenteerd op vierkante bordjes (formaat klein voorgerechtje). Vanaf 5 gerechtjes is een walking dinner maaltijdvervangend (+/- 80 gram).
Vis
-
Wilde zalm met wakame salade, sesamkrokantje, japanse mayonaise, limoen en limoencress
-
Gambaspiesje met komkommer-radijssalade en zoet-zure chilli
-
Tartaartje van rivierkreeft met cherrytomaatjes, kerriecrème en frisse sla
-
Tonijn in kruidenkorst met jonge veldsla, zoet-zure komkommer en tobiko korianderolie
-
Zalmtaartje met bosui, crème fraîche, zeezoutkrokantje en mayonaise van limoen
-
Coquille met basilicumrisotto, tomaten antiboise, kletskop van parmezaan en basilicumcress
-
Prepare van Hollandse garnaaltjes en gemarineerde rivierkreeftjes met botersla, cocktailsaus, amandel en blini
-
Zeehaasfilet met tomatensalsa, wakame en zeekraal
Vlees
-
Rundercarpaccio met basillicumpesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en wilde rucola
-
Prosciutto di Parma met macadamianoten, balsamicovinagrette en jonge bladsla
-
Zachtgegaarde kalfssucade met confit van rode ui, brioche toast en rode portjus
-
Gekonfijte eendenbout met vijgenchutney, rucolasalade en gedroogde pata negra
-
Lamsrack met ratatouille, krokante parmezaan en jus de veau met thijm en basilicum
-
Vitello ‘Chalet Fontaine’; rosé kalfslende met sashimi van Yellowfin tonijn, zoutzure komkommersalade, baby leafsla en kreeftenvinagrette
-
Graangevoerd runderstaartstuk met gepofte paprika, geitenkaascrème en gekarameliseerde hazelnootjes
-
Rouleau van kalfslende met zoetzure spitskool, krokante mihoen en mayonaise van pimentpeper
Vegetarisch
-
Bulger met houmous, gepofte paprika, geitenkaascrème en schuim van rode biet
-
Basilicumrisotto met groene asperges, krokante parmezaan en tomatensalsa
-
Truffelroerei met jonge kaas, zongedroogde tomaat en ciabatta crostini
-
Gemarineerde mini mozarella met peppadew met roomkaas, champignon in basilicumolie en kruidensla
-
Vijgencompote met noten-truffelmelange, gekarameliseerde geitenkaas en brioche toast
Soepjes
-
Romige bisque met rievierkreeftjes, kerrieschuim en kruidencroutons
-
Luxe Franse uiensoep met Old Amsterdamtoast en peterselie
-
Licht gebonden aardappel-truffelsoel met livarspekjes
-
Soepje van grove ‘maille’ mosterd met zachtgegaarde beenham en wilde bieslook
-
Klassieke tomatensoep met pomodoritomaat en kruidencroutons
-
Oma’s groentebouillon met gehaktballetjes en fijne tuinkruiden