Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416-272333 / 06-48028711
Horeca Nederland WiSocial

>>>Walking dinner

Walking dinner

Walking dinnergerechtjes worden gepresenteerd op vierkante bordjes (formaat klein voorgerechtje). Vanaf 5 gerechtjes is een walking dinner maaltijdvervangend (+/- 80 gram).

Vis

  • Wilde zalm met wakame salade, sesamkrokantje, japanse mayonaise, limoen en limoencress

  • Gambaspiesje met komkommer-radijssalade en zoet-zure chilli

  • Tartaartje van rivierkreeft met cherrytomaatjes, kerriecrème en frisse sla

  • Tonijn in kruidenkorst met jonge veldsla, zoet-zure komkommer en tobiko korianderolie

  • Zalmtaartje met bosui, crème fraîche, zeezoutkrokantje en mayonaise van limoen

  • Coquille met basilicumrisotto, tomaten antiboise, kletskop van parmezaan en basilicumcress

  • Prepare van Hollandse garnaaltjes en gemarineerde rivierkreeftjes met botersla, cocktailsaus, amandel en blini

  • Zeehaasfilet met tomatensalsa, wakame en zeekraal

 

Vlees

  • Rundercarpaccio met basillicumpesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en wilde rucola

  • Prosciutto di Parma met macadamianoten, balsamicovinagrette en jonge bladsla

  • Zachtgegaarde kalfssucade met confit van rode ui, brioche toast en rode portjus

  • Gekonfijte eendenbout met vijgenchutney, rucolasalade en gedroogde pata negra

  • Lamsrack met ratatouille, krokante parmezaan en jus de veau met thijm en basilicum

  • Vitello ‘Chalet Fontaine’; rosé kalfslende met sashimi van Yellowfin tonijn, zoutzure komkommersalade, baby leafsla en kreeftenvinagrette

  • Graangevoerd runderstaartstuk met gepofte paprika, geitenkaascrème en gekarameliseerde hazelnootjes

  • Rouleau van kalfslende met zoetzure spitskool, krokante mihoen en mayonaise van pimentpeper


Vegetarisch 

  • Bulger met houmous, gepofte paprika, geitenkaascrème en schuim van rode biet

  • Basilicumrisotto met groene asperges, krokante parmezaan en tomatensalsa

  • Truffelroerei met jonge kaas, zongedroogde tomaat en ciabatta crostini

  • Gemarineerde mini mozarella met peppadew met roomkaas, champignon in basilicumolie en kruidensla

  • Vijgencompote met noten-truffelmelange, gekarameliseerde geitenkaas en brioche toast


Soepjes

  • Romige bisque met rievierkreeftjes, kerrieschuim en kruidencroutons

  • Luxe Franse uiensoep met Old Amsterdamtoast en peterselie

  • Licht gebonden aardappel-truffelsoel met livarspekjes

  • Soepje van grove ‘maille’ mosterd met zachtgegaarde beenham en wilde bieslook

  • Klassieke tomatensoep met pomodoritomaat en kruidencroutons

  • Oma’s groentebouillon met gehaktballetjes en fijne tuinkruiden