Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>The Fax catering en van Kempen Events

Chalet Fontaine & Maison Luuk nemen The Fax catering en van Kempen Events over

The Fax catering en van Kempen Events is verrassend veelzijdig als het gaat om sfeervolle culinaire gezelligheid. Zij verzorgen de catering van kleine en grote bedrijfs-evenementen, feesten, recepties en partijen.  Op 28 Oktober 2015 moest het bedrijf helaas faillissement aanvragen.

“Wij waren al in juni in gesprek voor een overname echter wij kwamen er met de toenmalige eigenaar niet uit” aldus algemeen directeur Timo Veenendaal. Tijdens het faillissement hebben wij de onderdelen overgenomen wat een meerwaarde geeft voor Chalet Fontaine & Maison Luuk, het betreft hier de bedrijfs en event catering. De infracatering tak is overgenomen door Infracatering.com. “Het concept blijft hetzelfde echter de keuken is nu gevestigd in Kaatsheuvel en de lunchroom heeft een andere bestemming gekregen”, zo vertelde Suzanne Dekkers wie vestigingsleidster van Chalet Fontaine.

The Fax infracatering welke een landelijke dekking heeft wordt voortaan verzorgd Veenendaal Horeca Totaal BV,  zij exploiteren Infracatering.com.

De broers Timo & Danny Veenendaal exploiteren op dit moment al 2 cateringbedrijven in Nederland en zijn tevens eigenaar van een ISO gecertificeerd infracatering en partyverhuurbedrijf in Amersfoort.  “Wij zijn enorm trots dat wij The Fax Catering kunnen doorzetten” verteld Danny Veenendaal. “ The fax infracatering was vroeger de grootste weg cateraar en infracatering.com is de grootste spoorweg cateraar. Deze overname positie zorgt dat wij nu ook aan de weg landelijke dekking kunnen waarborgen”, aldus de Amersfoortse ondernemer.

Suzanne Dekkers: “ Deze week worden alle telefoonnummers en websites voorzien van nieuwe informatie. Vanaf 1 januari zijn wij helemaal operationeel, De mensen die bij ons voor 1 maart een feest boeken krijgen een hele mooie attentie” verklapt zij.

Voor meer informatie:
The Fax catering & Van Kempen Events
Hoofdstraat 4
5171 DD Kaatsheuvel
Tel.  0497 38 81 29
Fax. 0497 38 27 75
www.thefax.nl
www.kempenevents.nl