Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>Party agenda

Party agenda CHALET FONTAINE

Jaarlijks organiseert Chalet Fontaine ook een aantal grote publieksevenementen. Denk hierbij aan evenementen met feestdagen zoals met carnaval en nieuwjaar, maar ook een aantal losstaande evenementen zoals meezingfestijnen, dancefeesten en nog veel meer. Wil jij op de hoogte blijven welke evenementen nog op de planning staan? Zie hieronder welke evenementen jij nog kunt bezoeken. Alle publieksevenementen worden georganiseerd in samenwerking met Kemmeren Entertainment. (www.kemmerenentertainment.nl)

DINSDAG 1 JANUARI 2019 – NEW YEARS EVE (16+)

Dinsdag 1 januari 2019, dan is er opnieuw een jaar voorbij en gaan we, zoals als jaren de traditie is, knallend het nieuwe jaar in tijdens het GROTE New Years Eve feest bij Chalet Fontaine. Ieder jaar opnieuw wordt er groter uitgepakt, zo ook dit jaar. We gaan pilsies vatten met de BUREN VAN DE BRANDWEER (Lekker Pik!), we raken onder hypnose met een van de populairste zangers van dit moment RAYMON HERMANS, de lekkerste URBAN hitjes worden om je oren geslingerd door GRENS&LOOS en TOM V en er gaat een grandioos feest gebouwd worden door FEESTDJ REMCO.

Dus, wil jij het nieuwe jaar ècht goed beginnen? Scoor dan voor 11 november je Early Bird tickets voor slechts €15,- (ex. fee) per stuk of later nog je Regular tickets voor €17,50 (ex. fee) per stuk. Meestal zijn we ruim voor tijd uitverkocht maar mochten er nog tickets verkrijgbaar zijn dan kosten deze €22,50 aan de deur.

DINSDAG 1 JANUARI 2019 – NEW YEARS EVE (16+)

 

 

Garderobereglement openbare evenementen