Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>Party agenda

Party agenda CHALET FONTAINE

Jaarlijks organiseert Chalet Fontaine ook een aantal grote publieksevenementen. Denk hierbij aan evenementen met feestdagen zoals met carnaval en nieuwjaar, maar ook een aantal losstaande evenementen zoals meezingfestijnen, dancefeesten en nog veel meer. Wil jij op de hoogte blijven welke evenementen nog op de planning staan? Zie hieronder welke evenementen jij nog kunt bezoeken. Alle publieksevenementen worden georganiseerd in samenwerking met Kemmeren Entertainment. (www.kemmerenentertainment.nl)

ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2018 - STAMPPOT FESTIVAL

De zomervakantie zit er (helaas) weer op. Het goede nieuws is wel dat wij weer gaan starten met onze openbare evenementen. Zaterdag 29 september 2018 staat STAMPPOT Festival op het programma. Bij vele van jullie bekend want de afgelopen twee jaar hosten STAMPPOT ook al de carnavalsvrijdag in Chalet Fontaine. Deze was twee jaar op rij al ruim van te voren UITVERKOCHT! Daarom is de line-up groter dan ooit te voren met: The Darkraver, de PartyfrieX, Arjon Oostrom, Ransom, Different XL vs. Melo D, Linke Soep en MC Barricade. Daarnaast zal het ook niet ontbreken aan de mooiste danseressen en Special-Effects. 

TICKETS zijn verkrijgbaar via: www.stamppot-festival.nl/tickets , via de bekende doorverkopers en op aangegeven tijden bij Chalet Fontaine aan de deur. 

Garderobereglement openbare evenementen